LUSTRAAL

Programma

LUSTRAAL PROGRAMMA

11 dagen lang gaan wij magnifique lustreren. Zie hieronder het volledige programma.

22 juli
22 juli

Reünistendag

Tijd: 11:00
Locatie: Lustrumterrein & Kroeg
Genodigden: Reünisten & Leden der W.S.V. Ceres

De Reünistendag start op het Lustrumterrein met een hapje en een drankje! Hiervandaan zal de optocht ons langs verschillende Kroeghuizen naar de buitengewone ALV in de grote kerk op de markt leiden. Na de ceremoniële opening zal er een borrel onder begeleiding van de Bigband plaatsvinden in de voortuin op de Kroeg. Rond etenstijd zal het Lustrumterrein wederom haar deuren openen om iedereen een hapje eten aan te bieden. Er zal een feestelijke opening van het Lustrum zijn op het grote podium. De Kroeg blijft uiteraard geopend om bij te kletsen onder het genot van een biertje. Na zonsondergang zal het lustrumterrein sluiten en zullen we terugkeren naar de Kroeg om daar tot in de laatste uurtjes te feesten met als aftrap Hooter Tooter.

 

23 juli
23 juli

ONGEMENGDE DAG

Op deze dag zullen de WSC en WVSV weer gescheiden de dag door brengen. Na de activiteit overdag zal er in de avond een feest plaatsvinden op het terrein waar de WSV zal terug keren.

24 juli
24 juli

SPONSORDAG

tijdens de sponsordag zullen wij samen met het buitenland/vvv’s feestvieren

25 juli
25 juli

GALA

Tijdens deze avond zullen wij reizen naar een prachtige locatie waar het Lustrumgala zal plaatsvinden. Tover uw mooiste galafitje tevoorschijn en zorg dat u er Magnifique uitziet voor uw date.

26 juli
26 juli

CHILLDAG

Naast al het feesten is er ook tijd voor rusten. Gebruik deze dag om op te laden voor de dagen die nog op de planning staan.

27 juli
27 juli

GEHEIME DAG

Zoals het woord al zegt kunnen wij hier niet teveel over zeggen...

28 juli
28 juli

THEMADAG

Tijdens deze dag zal het terrein worden omgetoverd tot een ander thema. Kom samen met je VVVs en laat je omtoveren tot een nieuw thema!

29 juli
29 juli

FAMILIEDAG

Op deze dag is het mogelijk om uw familie uit te nodigen voor het Lustrum. U krijgt de mogelijkheid om aan uw familie te tonen wat een Magnifique vereniging wij zijn. Overdag zal de hele familie welkom zijn op het terrein en in de avond zullen de ouders vertrekken en wordt er door gefeest met de broers/zussen.

30 juli
30 juli

POEPCHIQUE

Haal de hoeden en stokken maar weer uit de kast want ook tijdens dit Lustrum zal de Magnichique dag plaatsvinden. Op deze dag zult u genoeg oesters gaan slurpen en poepel drinken.

31 juli
31 juli

MAATSCHAPPELIJKE DAG

Op deze dag zullen wij als vereniging iets terug geven aan de stad.

1 augustus
1 augustus

SLOTDAG

Het Lustrum is bijna voorbij, maar nog één keer gaan wij tot het gaatje. In deze nacht zal Lustrum eindigen en keert u weer terug naar de normale wereld. Maar eerst zullen wij met elkaar het Lustrum afsluiten en herinneringen maken die u nooit meer zal vergeten.