Reünisten

REüNISTENDAG

22 juli

Ceres-huis

REünisten.

TERUG IN DE tiJD?

Het Lustrum is hét moment om weer terug naar de Kroeg te komen en terug te denken aan de Magnifique momenten die je hier hebt beleefd. Dit is de tijd om niet alleen terug te denken, maar ook om nieuwe herinneringen te maken. Gedurende dit jaar zullen er al verschillende evenementen georganiseerd worden en in de zomer zullen wij ons verenigen om samen het Lustrum te vieren. Vind hier alle informatie over de evenementen die voor Reünisten worden georganiseerd.

Ceres-huis

PROGRAMMA REÜNISTEN

24 februari
24 februari

Regionale borrel amsterdam

Op 24 februari wordt er een regionale borrel in Amsterdam georganiseerd. Voor meer informatie kan je deelnemen aan de whatsapp groep waarvan de link in de mail staat (onderwerp Lustrum informatie, verstuurd op 6 december).

3 maart
3 maart

Regionale borrel Rotterdam

op 3 maart wordt er een regionale borrel in Rotterdam georganiseerd. Voor meer informatie kan je deelnemen aan de whatsapp groep waarvan de link in de mail staat (onderwerp Lustrum informatie, verstuurd op 6 december).

15 APRIL
15 APRIL

Rally & Lustrumveiling

Ook dit Lustrum jaar zal de Rally weer plaatsvinden. Op 15 april zullen wij cruisen in de mooiste auto’s door heel Nederland. Na de Rally kan er worden genoten van een heerlijk diner op de Kroeg waarna de Lustrumveiling zal plaatsvinden.

Dagplanning, de tijden zijn onder voorbehoud:

09:00-10:00 Start deel 1 route
Locatie: landgoed Pratteburg

11:30-12:30 Lunch

13:00-14:00 Start deel 2 route

16:00-17:00 Eind locatie

Vanaf 18:00 Diner en Lustrumveiling
Locatie: Kroeg

22 juli
22 juli

Reünistendag

We trappen af met Reünistendag waarop er een intocht zal plaatsvinden, gevolgd door een buitengewone algemene Leden vergadering. Hierna kan er geborreld worden op de Kroeg. In de avond zullen we tot in de late uurtjes doorfeesten.

.